Вітання Володимиру Безсонову від Григорія Суркіса

Вітання Володимиру Безсонову від Григорія Суркіса

Шановний Володимире Васильовичу!

Від щирого серця вітаю Вас із 60-річчям!

Справжня легенда, незамінний універсал, лицар зелених полів, уособлення високої виконавської майстерності та неймовірної спортивної мужності. Все це про Вас – про людину, котра золотими літерами вписала своє ім’я в історію українського футболу.

Ваша гра у складі зіркової команди Лобановського завжди захоплювала мільйони вболівальників. У тих, хто зі стажем, досі перед очима Ваші стрімкі прискорення, слаломні проходи, класні підкати й, звичайно, голи на різний смак. Талант, помножений на бійцівський характер, дозволив Вам, незважаючи на величезну кількість травм, досягти у спорті неймовірних висот.

Ви були одним із ключових виконавців колективу, чий футбол випереджав свій час. Ігрові та лідерські якості дозволили Вам у складі збірної СРСР вибороти європейське та світове «золото» на юнацькому рівні, виступити на трьох планетарних форумах, стати віце-чемпіоном континенту та призером Олімпіади, здобути цілу низку трофеїв на національній арені та підняти над головою Кубок Кубків – на цей послужний список рівнялися й рівняються багато поколінь молодих гравців.

Повісивши бутси на цвях, Ви продовжили служити українському футболу, зарекомендувавши себе кваліфікованим та вимогливим тренером, завжди націленим на максимальний результат. Поза всяких сумнівів, Ваша чарівна донька Ганна унаслідувала батьківську жагу до перемоги, ставши зіркою світового масштабу та підтримавши високе реноме вітчизняної школи художньої гімнастики.

Здоров’я і благополуччя, Володимире Васильовичу, Вам та Вашій дружній родині! Щастя, удачі та миру! Нехай здійснюються усі Ваші плани та задуми!

З повагою,

Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер