Вітаємо Сергія Федорова з Днем народження!

Вітаємо Сергія Федорова з Днем народження!

Сьогодні особливий день для асистента старшого тренера юнацької команди «Динамо» Сергія Федорова – він відзначає День народження. Сергій Владиславович – екс-захисник «Динамо» кінця 90-х-2000-х років, багаторазовий чемпіон і володар Кубка України, який майже всю кар’єру присвятив «біло-синім».

Вихованець нашого клубу, Сергій був частиною зіркової команди Валерія Лобановського, яка наприкінці 1990-х гриміла на всю Європу та 1999-го року була в кроці від фіналу Ліги чемпіонів.

На рахунку Федорова майже півтори сотні матчів за «Динамо» в усіх турнірах, шість чемпіонств України, чотири Кубки країни, титул півфіналіста Ліги чемпіонів та орден «За мужність» ІІІ ступеня за вагомий внесок у вихід України на ЧС-2006 – послужний список Сергія Федорова виглядає більш ніж переконливо.

Після завершення футбольної кар’єри Сергій Владиславович продовжив втілювати здобуті знання та досвід на практиці, пішовши вчитися на тренерську ліцензію. Працював тренером у ДЮФШ «Динамо»ім. В. Лобановського з групами юнаків різних вікових категорій, здобувши золоті медалі ДЮФЛ. Згодом став асистентом головного тренера «Динамо» в основній команді, коли її очолювали Олег Блохін та Сергій Ребров. За цей час кияни двічі ставали чемпіонами України, виграли два Кубка та Суперкубок країни.

У 2017 році Сергій Федоров увійшов до тренерського штабу молодіжної команди «біло-синіх», з якими двічі вигравав молодіжну першість. А протягом останніх років працює асистентом старшого тренера «Динамо» U19, виховуючи нові покоління талановитих динамівців.

Його відданість «Динамо» вражає, а наполеглива праця та самовіддача викликає захоплення та повагу.

Цього святкового дня бажаємо Сергію Владиславовичу найшвидшого миру в Україні, повернення до звичного життя, міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, злагоди, добробуту, здійснення мрій, талановитих вихованців та, звичайно, перемог в усіх сферах життя!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер