Вітаємо з днем народження Ігоря Конівця!

Вітаємо з днем народження Ігоря Конівця!

Сьогодні своє 55-річчя відзначає лікар київського "Динамо" Ігор Конівець. Від імені "біло-синіх" ювіляра привітав президент клубу Ігор Суркіс.

Шановний Ігорю Васильовичу!

Прийміть від усієї динамівської родини та від мене особисто найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди вашого ювілею!

Професія лікаря в усі часи була шанованою та шляхетною, а в футбольному клубі медики є однією з найважливіших ланок для злагодженого та якісного функціонування і створення максимально сприятливих умов переможного розвитку.

Ваша висока кваліфікація, потужний досвід, вміння знайти найефективніший вихід із найскладнішої ситуації щоденно затребувані футболістами та тренерами нашої команди. Пишаємося, що фахівець такого рівня та, що не менш важливо, порядна, чуйна, відповідальна людина, працює на благо нашого клубу й українського футболу. 

Вітаю Вас із ювілеєм! Хочу побажати Вам міцного здоров'я, успіхів в усіх Ваших справах, невичерпної енергії, довгих років щасливого життя та плідної праці! А головне – перемоги та мирного неба в Україні.

З повагою,

Президент ФК "Динамо" (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер