Вітаємо з Днем тренера!

Вітаємо з Днем тренера!

Сьогодні, 19 липня, в Україні відзначається День тренера.

Саме тренер – людина, від якої залежить любов та зацікавленість людей у спорті – починаючи від дітей, продовжуючи новачками-початківцями і закінчуючи професійними спортсменами.

На шляху до активного та здорового способу життя, а також до серйозних спортивних вершин та досягнень тренер є незамінним провідником.

Запорукою успіху є ерудований, мудрий тренер, який може залучити до процесу та коректно мотивувати. Для дитини ж тренер — це в першу чергу наставник, педагог, учитель, а також друг, який користується авторитетом та повагою, а інколи навіть сім'я.

Окрім суто професійних якостей, хороший тренер має навчити підопічних самостійно приймати рішення, адекватно сприймати перемогу та поразку, взаємодіяти з колективом, прищепити дисципліну та здорові звички, а також пристрасть до того, що ти робиш. Він завжди підтримає у моменти труднощів, дасть слушну пораду та вмотивує обрати правильний шлях. 

Цього дня вітаємо всіх динамівських тренерів, які працюють у клубі, починаючи з клубної ДЮФШ ім. В. Лобановського та найменших вікових груп, і до першої команди! Бажаємо успіхів у роботі, талановитих, здібних та цілеспрямованих учнів, реалізації усіх планів, перемог у всіх сферах життя, високих досягнень та тріумфів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер