Вітіньйо – найкращий гравець матчу з «Ворсклою»

Вітіньйо – найкращий гравець матчу з «Ворсклою»

У суботу київське «Динамо» поступилося вдома «Ворсклі» з рахунком 1:2 у рамках 14-го туру Прем’єр-Ліги.

Після кожної офіційної гри «Динамо» в офіційному клубному Telegram-каналі проводиться голосування за найкращого гравця матчу, і цей поєдинок не став винятком – після гри уболівальники мали можливість взяти участь в опитуванні та віддати голос за свого кандидата.

В опитуванні взяли участь більше 2,3 тисяч респондентів. Цього разу визначити найкращого гравця було нескладно, погляди уболівальників не особливо розділялися, і переважна більшість віддала свій голос за бразильського нападника команди Вітіньйо. Саме він набрав найбільше симпатій глядачів, майже половину – 44%.

Хоча гра завершилася невдало для його команди, динамівець відзначився голом вразивши ворота суперника на 5-й компенсованій хвилині та скоротивши відставання у рахунку. Після подачі кутового Забарний пробив головою, голкіпер парирував перед собою, а Вітіньйо зіграв першим на добиванні та відправив м’яча у ворота Причому, це був дебютний гол бразильського вінгера за «Динамо», йому знадобилося 10 матчів, щоб відзначитися.

Друге місце в опитуванні посів Микола Шапаренко, який набрав 22% голосів, а третім став півзахисник Віктор Циганков, в активі якого 12%. Ненабагато від нього відстав Денис Гармаш, за якого проголосували 10% учасників опитування.

Підписуйтесь на офіційний Telegram-канал «Динамо» і будьте в курсі всіх клубних новин! Оперативно дізнавайтеся про результати матчів, читайте коментарі тренерів і гравців!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер