Вітор ПЕРЕЙРА: «На 100 відсотків задоволеним я, безперечно, бути не можу»

Вітор ПЕРЕЙРА: «На 100 відсотків задоволеним я, безперечно, бути не можу»

- Як Ви оціните хід поєдинку? Наскільки Ваші очікування виправдалися?

- На 100 відсотків задоволеним я, безперечно, бути не можу. У першому таймі ми очікували такого пресингу від Динамо. І динамівці його показали. Ми планували сконцентрувати зусилля на другому таймі. Безумовно, нам завадив це зробити гідний опір з боку гравців Динамо, але крім цього також відсутність можливості адаптуватися до газону НСК Олімпійського. Поле виявилося не таким, як ми очікували. У багатьох гравців це викликало труднощі. У другому таймі, коли ми постаралися сконцентрувати наші зусилля, нам не вистачило розгону, щоб втілити перевагу в голи.

- Чи задоволені Ви тими, хто замінив травмованих в основному складі, зокрема Абдулайє, а також гравцями, які вийшли на заміну?

- Абдулайє виправдав мої очікування. Вийшло так, що ненадовго вийшли на поле Кастро і Атсу. Але головне – злагодженість гри в команді, а також почуття взаємовиручки. І наш сценарій утілився на полі. Хоча потрібно віддати належне гравцям Динамо, які виклалися на полі. Хотілося б подякувати Елтону та Лучо, вони зіграли на своєму рівні. Результат гри не такий, як ми планували, але він цілком логічний, враховуючи ті труднощі, які нам довелося долати.

- Чи виправдана на сто відсотків заміна Дефура?

- Про це попросив мене сам Дефур. Він теж виклався на полі в повній мірі, і його заміна була цілком виправданою.

- В якому напрямку буде рухатися «Порту» найближчим часом, які цілі ставить перед собою?

- Нашим першочерговим завданням є перемога в найближчому матчі, де нам потрібно брати три очки.

- Ваша команда першою забезпечила собі вихід до плей-офф. Чому у Вас такий втомлений і незадоволений вигляд? Невже для Вас настільки важливий стовідсотковий результат?

- Дозволю собі посміхнутися хоч зараз на хвилинку, щоб розрядити атмосферу і змінити враження, яке я справляю. Але якби «Динамо» грало з такою швидкістю, як ви задаєте питання, то ми, напевно, не протрималися б і до кінця тайму.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер