Визначаємо найкращого молодого гравця київського «Динамо» 2015-го року

Визначаємо найкращого молодого гравця київського «Динамо» 2015-го року

З ініціативи клубного веб-порталу серед інших індивідуальних нагород, які будуть вручатися за підсумками року, засновується приз «НАЙКРАЩОМУ МОЛОДОМУ ФУТБОЛІСТУ ФК «ДИНАМО» КИЇВ ІМЕНІ АНДРІЯ ГУСІНА». Претендентом на його здобуття може бути гравець нашого клубу, якому до останнього дня календарного року не виповнився 21 рік.

Пропонуємо вам обрати майбутнього прем'єрного лауреата 2015-го року з наступних номінантів:

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО (лівий півзахисник)

2015-й рік став знаковим у кар'єрі 18-річного вихованця динамівської академії, який отримав початкову футбольну освіту в рідному для нього Борисполі. 8 квітня цього року він дебютував в офіційних матчах за першу клубну команду в домашньому поєдинку 1/4 фіналу національного Кубка проти луганської «Зорі» (2:0), а першу гру в УПЛ зіграв 24 квітня у Львові проти місцевих «Карпат» (1:0), ставши таким чином володарем Кубка та чемпіоном України! Величезна заслуга цього лівого півзахисника й у виході команди «біло-синіх» U-19 до плей-оф Юнацької Ліги УЄФА.

Віктор ЦИГАНКОВ (атакуючий півзахисник)

Своєю грою креативний, що називається зі світлою головою, 18-річний півзахисник, народжений в Ізраїлі, де грав його батько, вже давно звернув на себе увагу в Україні. Перша ж участь київських динамівців у Юнацькій Лізі УЄФА надала йому можливість показати свій неабиякий талант і на європейському клубному рівні. І він скористався цим повною мірою! Особливо відзначимо його великий внесок у перемогу в першому матчі з основним конкурентом за вихід до стадії плей-оф, португальським «Порту», та блискучий за виконанням гол у домашній зустрічі з тель-авівським «Маккабі».

Роман ЯРЕМЧУК (центральний нападник)

Після повернення перед стартом нинішнього сезону з «Динамо-2» до молодіжного складу «біло-синіх», 20-річний фактурний форвард продемонстрував неабияку результативність у першій половині чемпіонату України серед молодіжних команд, забивши в 16-ти матчах 14 голів! На міжнародному рівні він узяв участь у складі збірної України (U-20) на чемпіонаті світу в Новій Зеландії, зігравши всі чотири поєдинки та забивши один м'яч. У середині грудня перспективний нападник підписав із нашим клубом нову п'ятирічну угоду, розраховану до 30 листопада 2020 року.

Отже, слово за вами, шановні прихильники «біло-синіх». Зробіть свій вибір на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі ВКонтакте та визначте найкращого молодого гравця ФК «Динамо» Київ у 2015-му році!

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер