Визначилися переможці та призери XIII турніру ім. В.В.Лобановського

Визначилися переможці та призери XIII турніру ім. В.В.Лобановського

Поєдинок проходив на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Порівняно з минулим поєдинком, в якому взяли участь двоє динамівців - захисник Павло Лук'янчук та нападник Роман Яремчук, - цього разу тренерський штаб надав місце на полі відразу трьом представникам нашого клубу. До двох згаданих приєднався й нападник Артем Бесєдін. Він провів на полі перший тайм, Яремчука замінили на 59-й хвилині матчу, а Лук'янчук (на фото) зіграв увесь поєдинок.

Наша команда володіла ініціативою та створила кілька можливостей для взяття воріт, реалізувати один із них вдалося на 45-й хвилині зустрічі - «гол у роздягальню» на свій рахунок записав Данченко. Цей результат тримався аж до 89-ї хвилини, коли австрійці примудрилися скористатися помилкою в захисті «синьо-жовтих» й після вкидання ауту та скидки зрівняли рахунок.

Таким чином, за регламентом турніру, доля третього місця вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. Тут сильнішою виявилася наша команда - воротар Підківка зміг відбити один удар, у той час як польові гравці всі свої п'ять спроб реалізували успішно. Один із точних ударів на рахунку нашого Павла Лук'янчука.

В урочистій церемонії нагородження переможців та учасників турніру взяли участь дочка Валерія Лобановського Світлана та онук Богдан. Вони вручили нашій команді медалі, дипломи та бронзовий кубок.

Відзначимо, що у фінальному поєдинку молодіжна збірна Ізраїлю в напруженому поєдинку переграла Сербію 3:2 та стала володарем Меморіалу Лобановського.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Тимченка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер