Визначився переможець конкурсу від ФК «Динамо» та ESport

Визначився переможець конкурсу від ФК «Динамо» та ESport

За умовами конкурсу, учасники мали написати у своїх соціальних мережах пост про свої враження від зустрічі з футболістами, використовуючи хештег #fcdkfanfamily. Призом конкурсу є унікальний PresentBox, розроблений спеціально для ФК «Динамо» Київ партнером клубу - компанією ESport.

За час розіграшу на просторах соціальних мереж було опубліковано багато чудових постів про зустріч із футболістами. Щиро дякуємо всім за теплі слова!

Ми уважно переглянули всі світлини та дописи. Незважаючи на те, що обрати когось одного було дійсно важко, ми все ж таки маємо переможця!

Present Box виграв Валерій Горюк (@ _.voleron._ ):

- Дякую «Динамо» Київ за черговий незабутній вечір! – поділився враженнями щасливий переможець. - Усе як завжди відмінно, на найвищому рівні. Спочатку провели жеребкування турніру студентських команд; хотів подякувати компанії Фаворит Спорт та ФК «Динамо» Київ за організацію таких турнірів; вони допомагають не тільки розвивати спорт у країні, не тільки робити життя студентів цікавішим, а і показують, що ми всі - одна велика футбольна сім‘я! Ось як стану студентом, обов’язково вступлю в команду свого університету (посміхається).

Потім була традиційна частина, так званий «перший тайм», протягом якого вболівальники ставлять питання гравцям. Дуже радий, що «Динамо» взагалі організовує такі зустрічі (це допомагає об‘єднати клуб і вболівальників), а ще більше радий тому, що на цій зустрічі були молоді гравці - майже мої однолітки. Було дуже цікаво послухати, дізнатися, як вони досягли таких результатів у такому юному віці. Спілкування з Денисом Поповим та Григорієм Цитаїшвілі дуже мотивувало мене, за це окрема вдячність.

Після цього почався «другий тайм», під час цієї частини, я разом із братом та сестрою мав змогу сфотографуватися та взяти автограф у гравців. Особисто для мене такі заходи дуже важливі! Дякую «Динамо» Київ за ще один прекрасний вечір!

Вітаємо переможця!

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер