Власник абонемента «Динамо» летить до Туреччини з «ПІЛОТом»!

Власник абонемента «Динамо» летить до Туреччини з «ПІЛОТом»!

Переможцю було вручено сертифікат на отримання путівки на двох на 7 днів до Туреччини, в готель DAIMA RESORT 5*, м. Кемер. Сертифікат вручала представник Компанії «ПІЛОТ».

Щасливчиком став Станіслав Беленок (на фото)! 33-річний киянин – відданий уболівальник «Динамо», останні шість років для зручності відвідувань домашніх матчів команди незмінно купує сезонний абонемент. Саме він став переможцем першого розіграшу від компанії «ПІЛОТ», проведеного в рамках маркетингової діяльності ФК «Динамо» (Київ).

Нагадаємо, що туристична компанія «ПІЛОТ» стала партнером «Динамо» і приєдналася до програми лояльності «Друзі Динамо».

Розіграш туристичних путівок проводиться перед домашніми матчами «Динамо» в чемпіонаті України.

За кілька днів до гри за присутності організаторів онлайн-програма random.org, до якої внесено прізвища власників абонементів (заповнили запропоновану під час придбання анкету), обирає переможця. У перерві матчу щасливому переможцю в урочистій атмосфері вручається приз!

Наступний розіграш туристичної путівки від компанії «ПІЛОТ» буде проведено серед володарів сезонних абонементів «Динамо» (Київ), які заповнили анкетуhttp://www.fcdynamo.kiev.ua/tickets/anketa/, перед грою чемпіонату України «Динамо» - «Металург» Донецьк (6 жовтня).

Вітаємо першого щасливого володаря путівки на двох на 7 днів до Туреччини, в готель 5* і запрошуємо динамівських уболівальників, які ще не встигли стати власниками абонементів на сезон 2013/14рр., придбати їх у касах стадіону «Динамо» імені В. Лобановського (вул. Грушевського, 3) або НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер