Власник абонемента поїде з «Олімпійського» на велосипеді!

Власник абонемента поїде з «Олімпійського» на велосипеді!

Програма лояльності «Друзі «Динамо» збільшує кордони, надаючи вболівальникам команди все нові й нові можливості отримувати знижки від найкращих компаній Києва, або вигравати призи на домашніх матчах команди.

Абонементи на сезон 2013/14 придбали вболівальники різних вікових категорій. Чимала кількість серед них становить молодь (від 14 до 25 років), для багатьох із яких сезонний абонемент став першим у житті.

Спеціально для наймолодшої та найактивнішої вболівальницької аудиторії партнер «Динамо», магазин спортивних товарів «Спортсаммит», організував розіграш, переможець якого отримає цінний приз – спортивний велосипед.

Його буде вручено в перерві матчу чемпіонату України «Динамо» – «Металург» (Донецьк), який відбудеться 6 жовтня на НСК «Олімпійський».

Переможець визначиться 4 жовтня за допомогою онлайн-програми random.org, до якої будуть внесені прізвища учасників (власники абонементів у віці від 14 до 25 років, які заповнили анкету). Переможцем стане той учасник, прізвище якого буде вказане програмою в списку першим.

Хто не встигнув стати власником абонемента, інформуємо, що придбати абонементи та заповнити анкети на сезон 2013/14 рр. можна в касах стадіону «Динамо» імені В. Лобановського (вул. Грушевського, 3), або НСК «Олімпійський» (вул.Велика Васильківська, 55).

Фото та інформацію про переможця розіграшу буде розміщено на офіційному сайті ФК «Динамо» ( Київ).

Детальна інформація:

http://www.sportsummit.com.ua/akciaorbeadynamo.html

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер