Володимир Єзерський: «Позначився досвід «Динамо»

Володимир Єзерський: «Позначився досвід «Динамо»

Цікаво було дізнатися думку про матч із «Динамо», який закінчилося важкою перемогою нашої команди, захисника «Зорі» Володимира Єзерського.

- Нам не вистачило концентрації до самої останньої хвилини. В іншому випадку ми цілком могли б здобути нічию.

- Можливо, після забитого м’яча варто було не йти вперед, а зосередитися на захисті?

- Але найкраща оборона – це напад, тому ми намагалися відсунути гру від своїх воріт, добре контратакувати і змусити динамівців більше думати про оборону. Але позначився досвід.

- Знали, що «Динамо» сьогодні було не в найкращому психологічному стані?

- Мені здається, це навпаки мотивувало хлопців, тому що, напевно, ті футболісти, яким тренер довіряє, переймаються і хочуть, щоб він продовжував працювати. Тому на поле динамівські гравці вийшли з великою мотивацією і бажанням довести, що попередня гра з БАТЕ – це просто невдача. Було видно, що вони дуже серйозно налаштувалися.

- У першому таймі «Динамо» нічого не змогло поробити із «Зорею». Усе змінив вихід Шевченка після перерви?


- Ні. Безумовно, у нього є досвід та ім’я, що зіграло свою роль. Проте, забивши м’яча, ми намагалися дуже організовано грати ззаду і при цьому небезпечно контратакувати.

- Напевно, поразка вдвічі прикра, що гравець вашої команди поцілив у поперечину, а на останній хвилині Картушов не використав просто забійний момент?


- Звичайно! Та й другий пропущений м’яч на останній хвилині... Якби суперник забив хоча б у середині тайму – це одне. А коли за півхвилини до фінального свистка – це дуже важко психологічно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер