Володимир ЛОЗИНСЬКИЙ: «Гра в обороні – найбільша проблема харків’ян»

Володимир ЛОЗИНСЬКИЙ: «Гра в обороні – найбільша проблема харків’ян»

- Нинішній «Металіст» - це технічна команда з висококласними виконавцями, - повідомив офіційному сайту відомий футболіст 70-х, який раніше захищав кольори як одного, так і іншого клубу. Варто відзначити капітана команди Сосу, а також Шав'єра. З іншого боку - в «Металісті» практично немає українських гравців. А гра в обороні, вважаю, найбільша проблема харків'ян.

- Паузу в чемпіонаті «Динамо» заповнило товариським матчем з «Вердером». Що скажете про подібне рішення тренерського штабу?

- У Німеччину з «основою» вирушило багато молодих футболістів. У хлопців з'явився шанс проявити себе, показати, на що вони здатні. Матч був організований для того, щоб подивитися на гравців, які прагнуть виступати за першу команду і грати зі стартових хвилин, щоб випробувати їх в двобої з сильним суперником.

- Одразу сім футболістів «Динамо» перебували в розташуванні збірної України. Також були відсутні іноземці. Втома і тривалі перельоти можуть позначитися на діях киян?

- На Ідейє, який повернувся в Україну з Нігерії, може і позначитися, хоча, в цілому, вважаю, матчі за збірні, навпаки, повинні допомагати набирати форму і підтримувати тонус. Наприклад, у радянський час в обоймі «Динамо» перебувало 15 виконавців, які грали в чемпіонаті, Кубку, на європейській арені і в збірній. І ніхто не скаржився на втому, перельоти або відсутність вихідних. Коли Валерій Васильович Лобановський відпускав нас на два дні, то це було свято. До недавнього часу динамівці, навпаки, після кожного матчу отримували кілька вихідних, що, з моєї точки зору, заважало підготовці. Це неправильно. Я впевнений, що Олег Володимирович виправить ситуацію. Коли поспіль йдуть кілька важливих поєдинків, то після гри завжди потрібно їхати на базу на відновлювальні процедури та тренування, а вже потім вирушати додому. Зрозуміло, що всі ми сумуємо за рідним, але це робота, яку ти зобов'язаний виконувати.

- Чи позначиться на діях гравців «Динамо» невдача в попередньому турі з «Дніпром»?

- Ні, не думаю. Я не вважаю, що з «Дніпром» «Динамо» грало погано. Навпаки, забивши в першому таймі, дніпропетровська команда підсіла, віддала ініціативу супернику. У киян були шанси зіграти як в нічию, так і перемогти. Але сталося, як сталося.

- Спрогнозуйте рахунок матчу?

- Вірю, що динамівцям під силу завоювати важливі три очки, які допоможуть команді в боротьбі за золоті нагороди чемпіонату. Думаю, підтримати команду прийде багато людей і «Динамо» зуміє перемогти.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер