Володимир Лозинський: «Мій прогноз – «Динамо» має перемогти»

Володимир Лозинський: «Мій прогноз – «Динамо» має перемогти»

Напередодні центрального матчу туру «Динамо» – «Металіст» думкою поділився Володимир Лозинський, який свого часу виступав за обидва клуби, а зараз працює селекціонером «Динамо»:

- Після перемоги в Суперкубку у динамівців гарний настрій, гадаю, ця перемога, як ніщо інше, позитивно вплине на емоційний стан футболістів. Вони вийдуть на поле з упевненістю у своїх силах. Тим паче, під час міжсезоння сталося підсилення складу новачками, які мають допомогти команді в досягненні поставлених цілей. Півзахисника Лукмана Аруну й нападника Брауна Ідейє вважаю гідним підсиленням.

У той же час і «Металіст» заявляє про свої серйозні наміри. Звикнувши до третього місця, харків’яни хочуть чогось більшого, зокрема, поборотися за місце в Лізі чемпіонів. Тому матч буде цікавим і безкомпромісним. Все ж, враховуючи вищезазначені обставини, мій прогноз – «Динамо» має перемогти.

- «Металіст» офіційних матчів ще не провів, у той час, як «Динамо» вже «розім’ялося» на «Шахтарі». На ваш погляд, ця обставина зіграє на руку нашій команді?

- Звичайно. Але й харків’яни на зборах мали достатньо ігрової практики, награвали склад. Крім того, наш суперник зміцнився, зробивши ставку на аргентинців, став ще сильнішим. Утім, тим приємніше буде їх переграти.

- На ваш погляд, «Металіст» – реальний претендент на срібні медалі чемпіонату цього сезону?

- Харків’яни поступово йдуть до цього, вже не перший рік добре працюючи на трансферному ринку й запрошуючи гідних футболістів. За цей час вони встигли адаптуватися, тому боротьба у верхній частині турнірної таблиці буде нелегкою. У потилицю дихає «Дніпро», в якого також амбітні плани. П’ять-шість команд точно будуть боротися, і «Металіст» – у першу чергу.

- Чи доводилося вам бачити гру Брауна Ідейє, яке враження на вас він справив?

- Так, я його переглядав. Він забив 15 м’ячів у чемпіонаті Франції, гадаю, це непоганий показник. Вважаю, футболіст у «Динамо» не загубиться.

- А що можете сказати про гру Аруни в Суперкубку?

- Він виглядав цілком гідно. Це був його лише перший офіційний матч, видно, що це «граючий» футболіст, технічний, із хорошим мисленням. Окрім цього, він може закрити дві позиції: зіграти як плеймейкером, так і опорним півзахисником. Аруна буде взаємодіяти переважно з Вукоєвичем: Огнєн із акцентом на оборону, а Аруна – на атаку, чи як другий опорник. Нігерійцю майже не знадобилося часу на адаптацію, він показав себе з хорошого боку.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер