Володимир Лисенко: «Очікували жорсткої гри»

Володимир Лисенко: «Очікували жорсткої гри»

Гравці «Динамо» Горан Саблич і Володимир Лисенко коментують матч проти австрійського «Альтаха».

Горан Саблич, захисник «Динамо»:

- Горан, ти сьогодні відіграв матч повністю. Важко було фізично?

- Трохи втомився, ноги поболюють. Але це нормальний стан для зборів. У принципі, мені потрібна ігрова практика, оскільки в Києві через невелике пошкодження пропустив кілька тренувальних днів. Саме тому мені потрібно додавати від матчу до матчу і серйозно готуватись до кожного спарингу.

- Відразу планувалось, що ти відіграєш матч повністю?

- Так, головний тренер заздалегідь мене попередив про це, тож налаштовувався на повний матч. Тим не менше, на фоні втоми від тренувань все рівно було досить важко.

- У центрі захисту ти сьогодні грав спочатку з Михаликом, а потім із Мандзюком. Із ким із них почувався комфортніше?

- І Тарас, і Віталік сьогодні зіграли добре. У мене не було жодних проблем у взаєморозумінні з ними. Грати з ними в парі – одне задоволення.

- Суперник створив певні нерозв'язні проблеми?

- Суперник був досить сильний, і мав кілька можливостей для взяття наших воріт. Одну з них вони реалізували, але не більше. Ми володіли перевагою по ходу матчу і заслужено перемогли.

                                                                                    ***

Володимир Лисенко, нападник «Динамо»:


- Суперник діяв жорстко проти вас. Очікував такої гри?

- Очікував, оскільки практично всі австрійські команди грають у жорсткий футбол. Неважливо, що це всього лише товариська зустріч. Ми також намагались зіграти в їхній футбол, і завдяки цьому перемогли. Гра, показана нами, сподобалась, щоправда, м’яч у наші ворота можна було не пропускати.

- Два дні поспіль у команди були спаринги, на які команда діставалась автобусом по дві години. Важко фізично переносити поїздки на такі відстані?

- Важкувато проводити в дорозі стільки часу, після чого виходити на гру і викладатись по повній програмі. Було б краще, якби ігри проводились на нашому тренувальному полі. Але, у будь-якому разі, на даний період тренувального процесу контрольні матчі дуже важливі для нас.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер