Володимир Лисенко: перший матч після травми

Володимир Лисенко: перший матч після травми

Нападник «Динамо» Володимир Лисенко, який на правах оренди виступає за київський «Арсенал», тривалий час був поза футболом через травму, яку отримав 10-го лютого в товариському матчі між молодіжними збірними Туреччини та України. Зараз Володимир повністю відновився, а вчора провів свій перший поєдинок після перерви. В перенесеному матчі 20-го туру проти «Таврії» динамівець вийшов на поле на 57-й хвилині, замінивши Закарлюку, а «Арсенал» на останніх хвилинах зумів звести матч унічию – 1:1. На післяматчевій прес-конференції наставник «канонірів» Олександр Заваров прокоментував першу гру Володі:

- Лисенко зараз набирає форму. Він добре проявив себе на тренуваннях, гадаю, в нього великі перспективи. Впевнений, в останніх іграх він принесе користь «Арсеналу». Яка його подальша доля – це питання, на яке мені складно відповісти. Ми наближаємося до фінішу чемпіонату, коли «Арсеналу» доведеться вирішувати багато кадрових проблем.

Сам Володимир був радий, що йому нарешті вдалося вийти на поле. Після матчу динамівець розповів про те, як склався для нього поєдинок, а також про своє самопочуття:

- В принципі, почуття нормальні. Можна було б і краще зіграти, але не вистачило фізичних сил. Але з іншого боку, відчуваю, що, якби дали більше часу провести на полі, зіграв би не гірше, а можливо, і краще. Я вже повністю відновився і можу грати на 100%.

- Після того, як ти отримав травму, «Арсенал» опустився в турнірній таблиці. Це збіг обставин?

- Гадаю, моя травма на це не вплинула. Буду намагатися допомогти команді і забивати м’ячі в наступних іграх.

- Сьогоднішня нічия – прийнятний результат для «Арсеналу»?

- По такій грі, гадаю, так, оскільки суддівство, мені здається, було на боці суперника. Арбітр призначив пенальті на користь «Таврії», але не дав одинадцятиметровий, коли в схожій ситуації суперник порушував правила проти нашого гравця. Гадаю, ті футболісти, які вийшли на заміну, в тому числі і я, трохи підсилили гру, і команда домоглася нічиєї, що теж добре.

- Взаєморозуміння з новими гравцями вже налагодив?

- Так, все добре.

- Твоя оренда в «Арсеналі» розрахована до кінця сезону. Що плануєш робити після закінчення її терміну?

- Ще не знаю. Все буде вирішуватися наприкінці сезону.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер