Володимир ОНИЩЕНКО: «Борусія» зупиниться лише тоді, коли зрозуміє, що шансів немає…»

Володимир ОНИЩЕНКО: «Борусія» зупиниться лише тоді, коли зрозуміє, що шансів немає…»

- Згадайте, яка атмосфера була 35 років тому, коли «Динамо» вдома приймало «Борусію»? Підтримка вітчизняних уболівальників допомогла здобути перемогу в тому матчі?

- У той час атмосфера була найсприятливішою для футболістів. Найчастіше стадіон був заповнений вщент. Ми не мали права грати погано. Не мали права не радувати своїх уболівальників, адже на нас лежала велика відповідальність перед глядачами. З їхнього боку було зроблено все, щоб ми могли демонструвати свій найкращий футбол і добиватися результату. Можливо, на той момент із «Борусією» ми зробили все, що могли, хоча і не виключаю, що під силу було досягти й більшого.

- Нинішній «Олімпійський» буде вболівати за «Динамо» не гірше колишнього?

- Величезна підтримка з боку вболівальників буде присутня - однозначно. Ми в цьому вже не раз переконувалися на матчах єврокубків і чемпіонату України.

- Динамівці відчувають себе комфортно напередодні матчу, адже «Борусії», незважаючи ні на що, потрібно забивати мінімум три м'ячі. Зайвої розслабленості в діях гравців «біло-синіх» не буде? В якому руслі протікатиме поєдинок?

- Гра буде непростою. Суперником «Динамо» є професійний німецький клуб, який, я впевнений, вважає, що якщо все ж існує навіть теоретичний шанс пробитися до наступного етапу, то потрібно обов'язково за нього зачепитися. Менхенгладбахці напевно постараються тримати суперника в напрузі протягом усього матчу, а зупиняться лише тоді, коли зрозуміють, що змінити ситуацію їм уже не під силу.

- Чим гості можуть здивувати киян?

- Це вже з області прогнозів, чим і як суперник може здивувати. Важливо, щоб сьогодні в середу, 29 серпня, ніхто і нічим не міг здивувати «Динамо».

- Чи не завадять киянам думки про майбутній матч із «Шахтарем», який відбудеться вже 2 вересня?

- Завдання необхідно вирішувати поетапно. Спершу потрібно пробитися в Лігу чемпіонів, а потім вже думати про чемпіонат України і про «Шахтар».

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер