Володимир ШЕПЕЛЄВ: «Головне – слухати тренера, аналізувати тренування і матчі, робити висновки»

Володимир ШЕПЕЛЄВ: «Головне – слухати тренера, аналізувати тренування і матчі, робити висновки»

- Практично позаду твій перший збір у складі основного складу «Динамо». Яким він для тебе був?

- Враження хороші. Я щасливий, що поїхав з першою командою на збори. Тут рівень набагато складніший, потрібно все робити швидше, навіть думати швидше. Вважаю, що збір у цілому можна оцінити позитивно. Перші два матчі ми зіграли добре, третій трохи не склався. Ми грали на тлі втоми, були важкі тренування, тому десь не вистачило сил показати свою найкращу гру.

- Як почуваєшся в кінці збору, чи не накопичилася втома? Навантаження більші, ніж у першій команді?

- У першій команді працювати важче, навантаження більші. Тут багато топ-гравців – Ярмоленко, Віда, Хачеріді, у яких можна багато чому навчитися. Головне – слухати тренера, завжди аналізувати тренування і матчі, робити висновки.

- У дечому ти перевершив їх, мова йде про вправу для нападників і захисників, гру один в один, де ти першим і з першої спроби забив шість м'ячів із шести. Поділися секретом, як тобі це вдалося?

- Так, вправа хороша, захоплююча. Просто мій опонент – захисник, який повинен був блокувати удари,  – рухався далеко від мене і, вважаю, відкрив мені багато простору для ударів. Тому я реалізував усі удари.

- Чи важко тобі даються нові тренування, тебе до цього підготували у дублі?

- Спочатку було важко скоріше в плані психології себе налаштувати – сприйняти те, що я вже тренуюся у першій команді. Напевно, спершу трохи в це не повірив. А зараз я вже більш-менш освоївся, як і всі інші молоді хлопці. По тренуваннях видно, що старші хлопці нас усе частіше хвалять і менше критикують. Усі вже освоїлися і готові демонструвати свій найкращий рівень.

- На цьому зборі тренери використовують тебе як на позиції центрального півзахисника, так і опорного. Де ти сам комфортніше почуваєшся?   

- Мені легше грати вище середньої лінії, бо я завжди там грав. Але коли в дублі опорний півзахисник Максим Казаков отримав травму, мене поставили трохи нижче, тому що тренери вважали, що я можу там себе проявити краще. Я намагаюся грати якомога краще, але все-таки впевненіше почуваюся ближче до атаки. На цьому зборі перші дві гри я провів на позиції атакуючого півзахисника, а потім дві на позиції опорного.

- Які цілі ставиш перед собою на весняну частину сезону?

- У мене є мета закріпитися в першій команді. Крім того, я граю за дубль, де нам потрібно зберегти за собою перше місце до кінця сезону, завершити сезон із золотими медалями.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер