Володимиру Безсонову - 63! Наші вітання

Володимиру Безсонову - 63! Наші вітання

Сьогодні виповнюється 63 роки видатному динамівцю, легендарному гравцю і неординарному тренеру Володимиру Безсонову.

Володимир Васильович залишив яскравий слід в історії "Динамо". Це був справжній боєць на полі, який не шкодував ні себе, ні суперників. Його універсалізм і самовіддача назавжди запам'яталися вболівальникам команди, а для самого "Динамо" виступи Безсонова стали безцінним внеском у великі перемоги 70-80-х років.

"Футбол - колективний вид спорту. Якщо одні попливуть в одну сторону, інші - в іншу, а треті взагалі будуть на березі сидіти - нічого не вийде", - це ігрове кредо Володимира Безсонова блискуче втілилося в золотій команді його покоління.

Шість чемпіонських титулів, 4 Кубки СРСР, Кубок Кубків були завойовані "Динамо" під час виступу Володимира Безсонова. Але крім титулів і перемог, його гра залишила незабутнє відчуття гордості за улюблений клуб. Битися в кожному матчі, боротися за партнерів і тренерів, для уболівальників і за динамівську емблему, любити футбол і ГРАТИ у футбол - Володимир Васильович був одним із тих, хто завжди викладався на всі 100 відсотків і отримував насолоду від самої гри.

 "Ми живемо тут і зараз, а не вчора або завтра. Ну ось виходиш на футбольне поле, так живи і вмирай. Може, навіть у буквальному сенсі. Не знаєш, як вмирати - не вмієш жити"

***

Колектив футбольного клубу "Динамо" (Київ) вітає Володимира Безсонова з Днем народження. Бажаємо нашій легенді міцного здоров'я, благополуччя, щастя сім'ї і близьким, перемог улюбленої команди і сил для подальшої футбольної роботи! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер