Владислав Дубінчак: «Простріли низом були ефективнішими, ніж подачі верхом»

Владислав Дубінчак: «Простріли низом були ефективнішими, ніж подачі верхом»

Захисник «Динамо» Владислав Дубінчак після домашньої перемоги над «Минаєм» з рахунком 2:0 поділився враженнями від поєдинку в ефірі програми «Профутбол Digital»:

- Тренер просив мене, щоб я робив кроси з флангу, подавав частіше низом, ніж верхом, тому що у складі суперника високі захисники, тож сильні простріли низом були ефективнішими.

- Обидва м’ячі забили молоді футболісти – Царенко та Ванат, ви привітали їх у роздягальні?

- Так, звісно. Царенко – молодий хлопець, його шлях у «Динамо» лише починається. Радий за нього, повторюся, думаю, це лише початок.

- Ви затисли «Минай» на його половині поля з перших хвилин, а чи вдалося супернику створити вам конкуренцію?

- У першому таймі ми грали добре, пресингували та затискали суперника на його половині поля, а у другому, мабуть, вже більше грали за рахунком, тому що для нас зараз дуже важливі перемоги і треба було зекономети сили, адже попереду на нас чекає виїзд до Львова, який обіцяє бути непростим. А потім – гра із «Шахтарем». Тож, повторюся, очки нам дуже потрібні. Ми загнали себе у таку ситуацію, з якої потрібно якнайшвидше виходити та підніматися у турнірній таблиці.

- На матчі був присутній президент «Динамо» Ігор Суркіс, чи заходив він до вас у роздягальню?

- Так, заходив, привітав нас. Звісно, коли він присутній на іграх, це стимулює грати краще. Тренер також привітав команду, сказав, що будемо працювати далі, що нам потрібні перемоги. Але цей виграш не матиме сенсу, якщо ми не переможемо у наступних поєдинках.

- Наскільки перемога на рідному стадіоні додає впевненості в емоційному  та психологічному плані?

- Голи та перемоги завжди додають впевненості. Дякую уболівальникам, які прийшли та підтримували нас за межами стадіону, за парканом навіть у такій складній ситуації.

- Чи слідкуєте за виступами вашого конкурента у боротьбі за третє місце – луганської «Зорі» та її результатами?

- Звісно, адже хочемо їх випередити та піднятися вище у турнірній таблиці, а далі – буде видно.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер