Владислав Кабаєв: «Цікаво грати такі матчі»

Владислав Кабаєв: «Цікаво грати такі матчі»

Вінгер «Динамо» поділився враженнями від матчу з «Чорноморцем» одразу після гри в ефірі FootballHub. 

- Емоції від гри позитивні, адже перемога – це завжди позитив. Так, були помилки і у команди, і в мене особисто. Але нам важливо набирати ці очки. Через позитив буде простіше працювати. 

- Напевно ви розуміли, що «Чорноморець» після перерви вийде вмотивований грати на атаку. Якими були особливі настанови головного тренера? 

- Особливих не було, але було так само, як ви сказали. Тренер зауважив, що суперники будуть агресивно йти вперед, вони сміливо грають один в один. Але у нас було кілька гольових моментів і в другому таймі – в одному стійка, в іншому хороший навіс не замкнули. Можна було раніше закривати гру. Але «Чорноморець» - дуже симпатична команда, головне, що вона дійсно грає у футбол. Цікаво грати такі матчі. Вони великі молодці. Але для нас точно ця перемога важливіша. 

- Які у вас емоції від повернення вболівальників на трибуни? Як грати за такої підтримки? 

- Супер! Навіть коли на полі була пауза, був час обговорити це. Було круто, аж мурашки по шкірі. Я чув, як уболівальники кричали «Динамо». Це надихає бігти вперед. Хотілося б, аби з кожною грою вболівальників на трибунах було більше і більше. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер