Владислав Кабаєв: «Із позитивним результатом легше живеться»

Владислав Кабаєв: «Із позитивним результатом легше живеться»

Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв, який у день матчу святкував свій день народження, прокоментував в ефірі УПЛ ТБ домашню перемогу над ЛНЗ (1:0).

- Як оціните гру команди?

- Звичайно, є над чим працювати. Але є перемога, і з позитивним результатом легше живеться. Дуже добре, що повернулися до Києва, до рідного міста, до наших уболівальників. Тож лише позитив.

- Чи здивував вас такий рівень опору збоку футболістів ЛНЗ?

- Загалом, ми дивилися їхні попередні матчі, знали, що вони здобули три перемоги в чотирьох матчах. Багато футболістів помінялися, тренер помінявся, схема помінялася. Хороші футболісти, які стараються грати у футбол – з такими суперниками завжди цікаво. Тож, нічим не здивували, й у подальшому бажаю їм удачі.

- У цьому матчі було багато суперечливих рішень арбітра. Як можете їх прокоментувати?

- З арбітрами навіть розмовляти не можна зараз, адже можна жовту картку отримати. Але це все емоції, ми ж нікого не посилаємо – можемо десь прикрикнути, але це нормально, ми ж теж люди, не роботи. Як і судді. Для нас усе закінчилося добре, тож ми на позитиві.

- Наскільки нещодавній виїзд до Австрії вплинув на фізичну форму команду?

- Не хочу зараз скаржитися, адже ми ще в нормальних умовах живемо. По собі можу сказати, що почуваюся, ніби вижатий лимон. Але гріх жалітися – головне, що виграли, і слава Богу. Якщо говорити про фізичний стан, то із цим усе гаразд – скоріше, не вистачало емоцій, свіжості. Але нічого страшного.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер