Владислав Кабаєв: «Обіцяю, що голи прийдуть»

Владислав Кабаєв: «Обіцяю, що голи прийдуть»

Новачок «Динамо» поділився емоціями від свого дебюту у складі киян в інтерв’ю для YouTube каналу FootballHub.  

- Владиславе, з дебютом у складі «Динамо»! Ти лише кілька днів у команді і вже у старті, ще й у грі проти колишньої команди… Які в тебе емоції?

- Дякую за вітання. Я вчора розмовляв з Луческу. Був дуже радий зіграти, адже минуло лише три дні як я приєднався до «Динамо». Тим більше у матчі проти свого колишнього клубу, «Зорі». Звісно, я радий дебютувати у складі такого клубу. Але є і негатив – це результат гри. «Динамо» - це бренд, це гранд, ми повинні перемагати у кожному матчі. Дебют вийшов дуже змазаним. Вважаю, що ці три очки для «Динамо» були важливіші, аніж для «Зорі».

- Якою була установка Луческу? Напевно, він хотів отримати і від тебе якусь інформацію щодо «Зорі»? Чи були такі особливі діалоги?

- Особливих не було. Повторюся, «Динамо» - це гранд. Нехай інші клуби підлаштовуються під нас, а ми гратимемо в свою гру. Так, пройшлися по стандартах, я десь щось підказав. Але нічого особливого не розповідав, адже всі і так знають, у який футбол грає «Зоря» - агресивний, швидкий. Ми знали, як вони гратимуть. Але припустилися помилок у простих ситуаціях. І не реалізували багато своїх моментів. Лише у мене було два або три моменти. Натомість «Зоря» усе реалізувала. Тож нам є над чим працювати.

- Ти напевно ще не встиг адаптуватись до певних тактичних моментів?

- Звісно, трьох днів мало, але зараз робити на це якусь знижку не варто. Мені вже 27 років, і про якусь тривалу адаптацію мова не йде. Багатьох хлопців з «Динамо» я знав. Мене дуже добре прийняли в команді. Хочу якомога скоріше влитися в колектив. Цей процес уже розпочався. Обіцяю, що голи прийдуть. Я буду все для цього робити. І команда мені в цьому допоможе, я навіть не сумніваюся. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер