Владислав Кабаєв: «Зробимо все для того, щоб вийти з чорної смуги з гордо піднятою головою»

Владислав Кабаєв: «Зробимо все для того, щоб вийти з чорної смуги з гордо піднятою головою»

Півзахисник "Динамо" Владислав Кабаєв в ефірі "ПРОФУТБОЛ Digital" прокоментував переможний матч із криворізьким "Кривбасом" (3:1) у рамках 10-го туру VBET Ліги.

- Наскільки важливо в психологічному плані після невдачі з АЕКом перемогти в чемпіонаті?

- Вигравати завжди важливо, щоб зберігати дух переможця. Ми - "Динамо" Київ, і нам потрібно не зважати на інших, а дивитися на свою гру та в кожному матчі здобувати три очки. 

Після невдач для нас було дуже важливо забити більше одного гола, виграти та заробити ці три бали.

- Яка атмосфера в команді, адже "Динамо" отримує багато критики?

- Усі гравці - дорослі люди та розуміють ситуацію, яка склалася навколо нашої команди. Хотілося б вийти з неї з гордо піднятою головою. Упевнений, що ми можемо це зробити. У кожної команди буває чорна смуга. Ситуація неприємна, але дякуємо нашим уболівальникам, які вірять в нас. Будемо робити все для того, щоб якнайшвидше розпочалася біла смуга.

- Чи була розмова в колективі, щоб завести команду та переломити ситуацію?

- У колективі ми дуже багато розмовляємо на цю тему - і до цієї гри, і на початку сезону, і з тренером. Можливо, вже потрібно її трохи відпустити, адже було важко психологічно. Ми всі розуміємо, в якій ми зараз ситуації, навіть без розмов. Усі виходять битися за динамівську емблему. Тяжко, але це футбол, в який ми прийшли, тому що любимо цю гру.

- Ванат забиває вже не в першій грі, коли виходить у стартовому складі. Наскільки його впевненість допомагає команді?

- Ми дуже раді за нього та віримо в нього. Це молодий форвард, у якого велике майбутнє. Ванат це доводить на футбольному полі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер