Владислав Кулач: «Інтер» добре контролює м'яч і виходить в атаки»

Владислав Кулач: «Інтер» добре контролює м'яч і виходить в атаки»

Нападник «Динамо» Владислав Кулач прокоментував контрольний поєдинок із міланським «Інтером», у якому кияни поступилися з рахунком 0:3:

- Ігри з такими командами, як «Інтер», - це хороший досвід для кожного футболіста і команди загалом, оскільки з подібними суперниками нам належить грати в Лізі чемпіонів. Шкода, що ми програли, але обов'язково засвоїмо урок із цієї невдачі.

- Попри товариський статус цього матчу, команда виходила на нього, як на поєдинок Ліги чемпіонів?

- Звичайно. Ми на кожну гру налаштовуємося серйозно і підходимо в повній бойовій готовності, незалежно від того, товариська вона чи офіційна. Ми хотіли сьогодні перемогти і показати хороший футбол. У підсумку програли, але нічого страшного, будемо готуватися до наступного матчу.

- Протягом усієї гри футболісти відмахувалися від комах - вони дуже заважали грати?

- Я вперше бачив подібне, їх було неймовірно багато - потрапляли в горло, очі, вуха, це дуже заважало.

- Хто з суперників вам запам'ятався найбільше?

- «Інтер» усією командою намагається грати в пас, і це у них добре виходить. Усе-таки, це чемпіон Італії, проти них важко грати, але, гадаю, ми непогано себе проявили. Будемо готуватися до наступного офіційного матчу в середу. Не скажу, що це був найсильніший суперник, але вони дуже добре контролюють м'яч і виходять в атаки. Ми виправимо помилки, щоб як можна краще підготуватися до подібних суперників у Лізі чемпіонів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер