Владислав Кулач: «Я готовий скласти конкуренцію у нападі»

Владислав Кулач: «Я готовий скласти конкуренцію у нападі»

Нападник «Динамо» Владислав Кулач відновився після важкої травми та готовий повернутися на поле. Після тренування уЛьвові він відповів на запитання клубних ЗМІ про стан здоров’я та настрій:

- У вас був важкий період, пов’язаний із травмою, наскільки складно було впоратися?

- Звісно, важко, адже був без команди. Сподіваюся, що вже все позаду, і з новими силами стаю до роботи. Прийдуть перемоги, і команда почне показувати той результат, на який усі сподіваються, і який має бути. Думаю, з гри проти «Минаю» ми розпочнемо переможну серію.

- Як зараз почуваєтеся? Чи відчуваєте дискомфорт псля травми?

- Звісно, адже, я пропустив дуже багато. П’ять місяців – це достатньо великий проміжок часу. Сподіваюся, тепер усе буде добре, і я якнайшвидше наберу потрібну форму.

- Чи готові повною мірою скласти конкуренцію у нападі?

- Звісно, готовий. Але мені потрібно ще трішки часу, щоб адаптуватися у загальній групі, адже довгий час я працював індивідуально, і щойно почав тренуватися разом з усіма. Те звична річ після травми. Думаю, згодом, наберу форму і складатиму повноцінну конкуренцію.

- Як команда вас підтримувала під час відновлення, та як привітала після повернення?

- З хлопцями я завжди був на зв’язку. Приємно відчувати підтримку, так і має бути. Знав про усі справи у команді, тож у цьому плані усе добре. Зараз я дуже радий повернутися, це зовсім інша справа. З хорошими емоціями і з новими силами сподіваюся допомогти команді якомога швидше.

- У якому стані перебувають гравці «Динамо», і чи у повній мірі готові до матчу із «Минаєм»?

- Звісно, готові. Важко більше психологічно, але нам потрібна перемога щоб почати позитивну серію. Невдачі не можуть тривати так довго. Тож ми всі сподіваємося і віримо, що з цього матчу розпочнеться вдалий етап.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер