Владислав Ванат: «Буду робити усе можливе, щоб прославляти «Динамо»

Владислав Ванат: «Буду робити усе можливе, щоб прославляти «Динамо»

Після підписання трирічного контракту з «Динамо» нападник нашої команди Владислав Ванат поділився емоціями від приємної події та планами на майбутнє у складі «біло-синіх»:

- Дякую за привітання, контракт підписано на три роки. Я дуже радий продовжити співпрацю з рідним клубом, буду намагатися робити на футбольному полі усе від мене залежне, щоб прославляти «Динамо».

- Чи давно отримали пропозицію про продовження контракту? Чи довго над нею розмірковували, перш ніж погодитися?

- Були тривалі переговори, і їхнє успішне завершення – це результат роботи обох сторін. Задоволений, що нарешті це сталося.

- Чи радилися з кимось? До чиєї думки прислухалися?

- Певна група людей брала участь у цих переговорах – і все вийшло.

- Ви будете виступати за «Динамо» щонайменше протягом найближчих трьох років, які маєте плани на цей час, та які цілі ставите перед собою як командні, так і індивідуальні?

- Це особисте, не думаю, що про це варто говорити. Нехай залишиться таємницею.

- Оглядаючись на шлях, який ви пройшли, вперше дитиною одягнувши футболку київського «Динамо», і донині, чи влаштовує вас те, як склалася ваша кар’єра?

- Мабуть, усі діти хочуть грати за «Динамо», і я не виняток. Усе життя мріяв грати у цій команді, і зараз у мене це виходить.

- Пропозиція про продовження контракту – це визнання ваших досягнень та заслуг, зокрема результативності?

- Вважаю, що кожен, хто виходить на футбольне поле, добросовісно виконує свою роботу, і за це отримує винагороду. Головне – не зупинятися.

- Один з ваших однолітків – Ілля Забарний – грає в англійській Прем’єр-лізі, а хтось, навпаки, загубився та не перебуває на виду. Чи відчуваєте внутрішнє задоволення від того, на якому рівні зараз перебуваєте ви?

- Якщо ти повністю задоволений чимось, то потрібно закінчувати з цією справою. Я ще не повністю задоволений, і як вже казав, у футболі мені ще є, куди рости.

- Які ваші очікування від найближчих місяців до завершення сезону – клубного та у збірній?

- Звісно, хочеться, щоб сезон тривав якомога довше, хочеться поїхати на чемпіонат Європи та грати там за національну команду. Докладаю усіх зусиль в іграх за «Динамо», щоб бути в обоймі на Євро у складі збірної.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер