Владислав Ванат – найкращий гравець 2023 року!

Владислав Ванат – найкращий гравець 2023 року!

Протягом 2023 року вболівальники визначали найкращих гравців за підсумками кожного офіційного матчу, а потім і місяця, коли «Динамо» проводило офіційні поєдинки.

На основі виступів команди протягом року було окреслено десять гравців «біло-синіх», які й потрапили до фінального голосування серед уболівальників, що проводилося у соціальних мережах та Telegram каналі клубу.

За його підсумками більшість голосів (62%) отримав нападник Владислав Ванат. Загалом в опитуванні взяли участь понад 12 тисяч уболівальників.

21-річний вихованець клубу цього року став основним нападником команди, забиваючи важливі м’ячі сам та віддаючи результативні передачі на партнерів. У поточному сезоні він є найкращим бомбардиром не лише команди (7 м'ячів), а й усього чемпіонату.

Вітаємо Владислава з визнанням уболівальників та почесним званням Гравця року, бажаємо не зупинятися на досягнутому та приносити своїми результативними діями ще більше перемог рідному клубу!

Нагадаємо, за підсумками 2021 року найкращим гравцем команди вболівальники назвали Миколу Шапаренка, а в 2022-му тріумфатором став Віталій Буяльський.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер