Владислав Ванат: «Впевнений, за місяць ми добре підготуємося»

Владислав Ванат: «Впевнений, за місяць ми добре підготуємося»

«Динамо» проводить перший етап підготовки до другої частини сезону у Києві. Після вечірнього тренування у середу нападник нашої команди Владислав Ванат розповів про перші дні роботи, поповнення тренерського штабу та свою форму:

- Зараз у нас втягуючий режим, багато бігової роботи, тому трохи важко. Вчора та сьогодні вже почали більше грати у футбол, тож стало дещо легше.

- Майже усе сьогоднішнє тренування ви провели з м’ячем, це подобається футболістам?

- Звісно, адже мати справу з м’ячем – це наша професія. Зрозуміло, що бігова робота теж важлива, але основний акцент має бути зроблений саме на роботу з футбольним м’ячем.

- Погода дозволяє тренуватися на свіжому повітрі – це краще, ніж працювати у манежі?

- Так, адже у манежі штучне покриття, а надворі – натуральне, на ньому навантаження переносяться легше.

- У тренерському штабі відбулося поповнення – долучився Олександр Шовковський, які зміни у роботі помічаєте у зв’язку з цим?

- Звісно, протягом усього тренувального процесу отримуємо від нього підказки. Олександр Володимирович – досвідчений гравець у минулому і чудовий тренер зараз та, сподіваюся, у майбутньому.

- Як можете оцінити свою форму та рівень готовності у перші дні роботи?

- До відновлення чемпіонату ще більше місяця, потроху будемо втягуватися. Наразі, думаю, готовність складає менше 50%. Але, впевнений, за найближчий місяць ми добре підготуємося.

- Збір у Туреччині триватиме більше місяця, планується багато спарингів. Які ваші очікування від цього періоду?

- Очікую перемагати у кожному матчі і через ігри набирати оптимальну форму – це краще, ніж просто тренуватися. У нас так завжди відбувається.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер