Владислав АЛЄКСЄЄВ: «Радий, що нарешті почав забивати та віддавати гольові передачі»

Владислав АЛЄКСЄЄВ: «Радий, що нарешті почав забивати та віддавати гольові передачі»

У домашньому матчі зі «Сталлю» форвард відзначився дублем. А загалом в останніх чотирьох матчах Влад забив шість м'ячів. Після гри динамівець відповів на запитання журналістів:

- Перед нами від самого початку сезону стояло завдання виграти чемпіонат. Ми - «Динамо» Київ, і маємо це робити. Добре, що достроково, за чотири тури вдалося стати чемпіонами. Тепер буде набагато легше.

- Чи можна сказати, що сьогодні ви по-особливому розкрилися, з огляду на два швидких голи головою?

- Я повинен був уже давно розкритися. Просто не складалося. Слава Богу, що зараз прорвало. Нарешті почав забивати та віддавати гольові передачі. Це моє завдання, яке тренери озвучують перед кожною грою. Тож нічого особливого у цьому не бачу.

- Як знаходите вільний простір у воротарському майданчику?

- На тренуваннях постійно відпрацьовуємо удари. Тренери мені кажуть, щоб я завжди йшов на добивання, на м'яч та забивав голи.

- За рахунку 2:0 гра мала піти легше, могли грати більш розкуто?

- Звичайно, але 2:0, вважаю, слизький рахунок. Якби пропустили один, у нас міг виникнути мандраж. Добре, що відразу забили третій м'яч, і в другому таймі було набагато легше. Щоправда, перші хвилин 10 ми грали незібрано, але потім зібралися. Пропустили, звичайно, не дуже хороший гол, але нічого не поробиш. Головне, що виграли 4:1.

- Що можете сказати про сво забиті м'ячі? Із чим пов'язана така висока результативність останнім часом?

- Тренери надихають. Я вже давно не забивав, а нападник повинен це робити. Тож просто виконую свою роботу.

- Юрій Мороз каже, що, окрім голів, від вас вимагає краще себе проявляти в інших моментах. Над чим саме ще потрібно працювати?

- Я не вважаю себе вже хорошим футболістом. Мені ще багато над чим потрібно працювати. Тренери кажуть мені частіше забивати, відкриватися під м'яч, у глибину, постійно бігти вперед та пресингувати захисників. Я намагаюся це робити якнайкраще.

- Після того, як завдання виконане, яким буде настрій на решту матчів після дострокового чемпіонства?

- Це досягнення ніяк не позначиться на нашій мотивації. Ми - «Динамо», й маємо вигравати всі матчі. Залишилися такі ігри, що ми маємо легко в них брати по три очки. Сподіваюся, що ми всі поєдинки виграємо.

- Очкова відстань має для вас якесь значення?

- Ні, звичайно. Ми просто маємо вигравати всі матчі та доводити, що ми найкращі.

- Чи засмучені тим, що не вдалося зробити хет-трик, адже моменти для цього були?

- Ще не вечір (посміхається), ще зроблю.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер