Владислав ДУБІНЧАК – динамівець до кінця 2020 року

Владислав ДУБІНЧАК – динамівець до кінця 2020 року

- Дуже радий продовжити контракт із «Динамо», – поділився своїми емоціями після підписання угоди Владислав. – Мені подобається тут, я почуваюся комфортно й думаю, що швидше за все буду прогресувати саме у цьому клубі. Я продовжив контракт на чотири роки – це доволі тривалий період, який свідчить про певну довіру до мене збоку клубу. У свою чергу, я зроблю все, щоб виправдати цю довіру якомога швидше.

Нагадаємо, що в першій частині сезону 18-річний Дубінчак провів 14 матчів за команду «Динамо» U-19, у всіх із них виходив на поле у стартовому складі (забив один м'яч) та записав до свого пасиву 5 жовтих карток. Також був незамінним у Юнацькій лізі УЄФА, взявши участь у 5-ти поєдинках та допомігши команді достроково з першого місця вийти з групи до стадії плей-оф. У всіх матчах Владислав виводив свою команду на поле в якості капітана.

За команду U-21 у молодіжній першості дебютував минулого сезону. Разом із тим Владислав запрошувався до збірної України U-19, разом із якою пройшов кваліфікаційний раунд Євро-2017 та виборов путівку до Еліт-раунду.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер