Владислав Калитвинцев приєднався до збірної

Як відомо, в ці дні збірна України U-17, складена з гравців 1993 року народження, бере участь у представницькому турнірі, який проходить в Альгарве. Окрім команди, очолюваної Олександром Лисенком, у турнірі також зіграють однолітки з Англії, Франції та Португалії. Суботній матч з останніми, який пройде в містечку Паршал (розташований у 45 хвилинах їзди від готелю «Динамо» у Фаро), стане для наших хлопців першим із трьох запланованих.

Сьогодні до команди приєднався динамівець Владислав Калитвинцев, який перебуває на навчально-тренувальному зборі в Португалії разом із клубом. Тренерський штаб «Динамо» на чолі з Валерієм Газзаєвим також виявив бажання подивитися поєдинок із Португалією своїми очима, а заразом і подивитися у справі на вихованців динамівської школи. Відзначимо, що окрім Калитвинцева, до збірної України викликані ще троє представників нашої команди: Денис Балан, Антон Братков і Рудольф Сухомлинов.

Рішення про те, чи буде Владислав Калитвинцев задіяний у двох наступних матчах збірної (14-го лютого з Англією і 16-го – проти Франції) чи повернеться з командою до Києва, тренерський штаб «Динамо» ухвалить пізніше.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Фаро (Португалія)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер