Владислав КАЛИТВИНЦЕВ: «У «Чорноморці» маю свободу дій»

Владислав КАЛИТВИНЦЕВ: «У «Чорноморці» маю свободу дій»

У двох стартових турах Владислав відзначився двома забитими м'ячами, у ворота «Олімпіка» та «Дніпра», а до цього ще забивав у товариських матчах. Причому його голи один краший за інший. Про свої досягнення та перебуванні в новій команді Калитвинцев розповів в інтерв'ю кореспонденту офіційного сайту ФК «Динамо» (Київ).

- Дякую, в мене усе непогано, настрій хороший. Я вже адаптувався в Одесі, живу на базі, умови хороші, квартиру знімати не думаю, мене й так усе влаштовує. У команді з усіма потоваришував, колектив веселий, дружній. Тренерський штаб також допомагає, багато спілкуються, розмовляють із кожним. Тож можу сказати чесно – все супер!

- Вас використовують на тій самій позиції, що й у «Динамо»?

- Спочатку грав на позиції правого півзахисника, але буває, що ставлять і під нападниками або другим нападником. Для мене особливих проблем немає: де кажуть, там і граю.

- А вимоги тренерів до вас та обов'язки на полі відрізняються?

- Можу сказати, що в «Чорноморці» почуваюся більш розкуто, мої функції на полі строго не обмежені, тобто більше свободи дій. Можу взяти ініціативу на себе, є поле для прояву винахідливості, заохочується імпровізація. У нас «верхня» четвірка атакуючих гравців переміщується, як хоче, нам дозволяють це робити.

- Ви відзначаєтеся вже в другому турі поспіль, причому голи – один красивіший за інший. Ваш удар лівою з дальньої дистанції можна вважати фірмовим?

- Я завжди полюбляв пробивати по воротах, постійно відпрацьовую удари, ще із самого дитинства. Адже, якщо не будемо бити по воротах, то не будемо забивати.

- Який із ваших м'ячів за «Чорноморець» найбільше сподобався вам самому?

- Напевно, який забив у минулому матчі «Дніпру». Відзначитися у воротах такої команди дорогого варте, мені було дуже приємно.

- У «Динамо», напевно, вже з нетерпінням чекають на завершення вашого терміну оренди та повернення до Києва?

- Подивимося, як усе буде. Для мене зараз головне завдання – в кожній грі показувати свій рівень, усе, на що здатний, а далі рішення нехай приймають тренери.

- Наступний матч у «Чорноморця» саме проти «Динамо». Ви зможете у ньому взяти участь?

- Ще точно не знаю, коли підписував орендну угоду, мені казали, начебто, проти «Динамо» зіграти не зможу. За дубль? Не знаю, стане зрозуміло ближче до гри, дуже на це сподіваюся. Самому, звичайно ж, хотілося би вийти на поле в матчі з «Динамо».

* фото http://chernomorets.odessa.ua

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер