Владислав КОБЕЛЬ: «Уперше в кар'єрі довелося бити пенальті»

Владислав КОБЕЛЬ: «Уперше в кар'єрі довелося бити пенальті»

- Видно було, як BRW-BIK налаштований на нас, вони боролися та заслужили на повагу. У господарів була відчутна підтримка вболівальників, ще й тому грати проти них було непросто. Але ми також не хотіли поступатися та програвати. Ближче до фіналу, звичайно, відчувається емоційний підйом, а ось у фізичному плані, повторюся, у грі було занадто багато боротьби.

Якщо чесно, до останніх хвилин думав, що ми все ж заб'ємо, адже команда грала до останньої секунди. Перед серією пенальті ніяк особливо не налаштовувався, просто з настроєм та без сумнівів підходив до цього етапу. Був упевненим у собі, знав, що ми переможемо. Безумовно, відчував відповідальність, але мій девіз по життю «Ніколи не здаватися», завжди його дотримуюся. Не чекав, що доведеться бити цілих одинадцять пенальті, й мій стане вирішальним. Хотілося раніше все це закінчити, забути про цю гру та готуватися до фіналу.

Одинадцятиметровий бив уперше, до м'яча підходив упевнено, хотів забити, розумів, що це необхідно, від мене все залежить. А коли відбивав вирішальний удар, тактику вигадав в останню секунду: обрав кут та стрибнув туди. Загалом, під час усіх пенальті я вгадував.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер