Владислав Ванат: «Мої голи - це робота всієї команди»

Владислав Ванат: «Мої голи - це робота всієї команди»

- У тебе видалася успішною перша половина сезону - ти став найкращим бомбардиром чемпіонату U19 і "Динамо" U21. Відчуваєш свій прогрес?

- Так, я продовжую прогресувати, але, безумовно, є над чим працювати. Потрібно вдосконалюватися на кожному тренуванні, вчитися новому і ніколи не зупинятися на досягнутому. І, звичайно, набуті навички активно практикувати.

- Твої гольові показники - результат роботи всієї команди або індивідуальна майстерність?

- Мої голи - це робота всієї команди. Дякую хлопцям за хороші паси, завдяки яким я можу забивати. Ми награємо комбінації на заняттях і намагаємося реалізовувати на полі.

- Наступний крок - збори з першою командою?

- Не знаю, ще нічого не говорили щодо цього. Безумовно, хотілося б цього. Робота з першою команди - мрія будь-якого молодого футболіста. Це те, до чого ми прагнемо.

- Команда U19 невпевнено ввійшла в сезон, але по ходу чемпіонату перебудувалася - як вдалося знайти баланс між досвідченими гравцями і новачків з академії та інших команд?

- Так, новим хлопцям з інших клубів і з академії було нелегко спочатку зрозуміти вимоги тренерів. Але завдяки роботі на тренуваннях у них це вийшло.

- Ти проходив тривале відновлення перед сезоном. Тим не менш, це не завадило успішно виступити в чемпіонатах U19 і U21...

- Ми пройшли збори, де команда відмінно підготувалася до сезону. Тому не відчували так багато проблем.

- Як під час реабілітації після травми підтримувати ментальне здоров'я?

- Відновлення проходить у тренажерному залі і там ніколи сумувати і страждати. Головне завдання - якомога швидше повернутися на поле. Мотивація завжди велика.

- Перед відпусткою ви зробили собі подарунок напередодні нового року - перше місце в чемпіонатах U19 і U21 - план максимум виконали?

- Так, але хотілося б бачити перше місце і в кінці сезону.

- Минулого року ми також записували підсумкове інтерв'ю і ти виділив три ключові події за 2019 рік - прохід ПАОКа, перемога над "Ювентусом" і перемога в чемпіонаті України. Які найяскравіші моменти за 2020 рік можеш згадати?

- 2020 рік видався не таким яскравим на події. Сподіваюся, наступний буде більш результативним.

- Як підтримуєш форму під час відпустки?

- Ходжу грати з друзями у футзал і відвідую тренажерний зал. Проводжу час із задоволенням і з користю.

- Які завдання перед собою ставиш у 2021 році?

- Забивати в кожній грі і допомагати команді перемагати, а також спробувати свої сили в першій команді.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер