Владислав Ванат: «У перерві внесли корективи і почали діяти краще»

Владислав Ванат: «У перерві внесли корективи і почали діяти краще»

- У першому таймі ми непогано почали, але потім стали грати погано. У суперника було дуже багато атак. У перерві внесли корективи і почали діяти краще. Але все одно не так, як ми хочемо.

- Як оціниш гру Царенка, який віддавав тобі гольові передачі? Здалося, що ти діяв злегка авантюрно. Особливо в моменті, коли намагався ефектно забити п'ятою.

- Бив п'ятою, тому що отримав передачу в спину. Мені було складно зіграти по-іншому. Антон Царенко 2004 року народження добре грає, бажаю йому прогресувати і далі.

- Що змінилося в другому таймі в плані реалізації?

- Був налаштований на гол. Продовжував грати і забив ще.

- Тренер не зовсім задоволений тим, що відбувалося на полі. Як би ти підсумував напрацювання в тренувальному процесі перед стартом сезону?

- Сьогодні ми зіграли погано. Сподіваюся, будемо додавати з кожним матчем. Під час передсезонної підготовки ми добре виглядали, а сьогодні... Не знаю, може, трохи тряслися ноги. Але в майбутньому такого не буде. У нас ще не дуже виходить виконувати вимоги тренерського штабу, але вже краще, ніж на початку передсезонної підготовки. Буде три тижні паузи, тож сподіваюся, після неї будемо краще розуміти один одного на полі.

- У «Олімпіка» вийшли сім футболістів, які грали у вчорашньому матчі. У них багато вихованців «Динамо». Як гралося проти них?

- Я знаю тільки одну-дві особи. Особливо ні з ким не спілкуюся.

- Про що в кінці матчу в роздягальні говорив Ігор Костюк?

- Він говорив, що потрібно намагатися слухати тренера і не припускатися таких помилок. Повинні щось переосмислити за два дні паузи. А наступного тижня будемо грати з новими думками.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер