Владислав ВАЩУК: «Очікую від «Динамо» перемоги»

Владислав ВАЩУК: «Очікую від «Динамо» перемоги»

- Очікування у мене одні - перемога «Динамо» в Голландії, - почав Владислав. - Судячи з гри «Динамо» в першому матчі, можна сказати, що «біло-сині» діяли на перемогу. Бракує, хіба що, агресії на старті поєдинку, а також необхідно доводити всі епізоди до логічного кінця, до перемоги. «Динамо» мало велику перевагу, тепер важливо її не розгубити.

Вважаю, що обидва колективи будуть пресингувати, намагатимуться не дати суперникові свободи на футбольному полі. Голландський клуб буде атакувати, адже рахунок першого матчу змушує підопічних Рональда Кумана це робити. «Динамо», в свою чергу, завжди добре грало на контратаках і, будемо сподіватися, ця тактика принесе успіх.

Я на 90 відсотків упевнений, що якщо кияни заб'ють першими, нехай і на перших хвилинах зустрічі, то проб'ються в наступний етап Ліги чемпіонів. Мені складно сказати, з яким рахунком завершиться сьогоднішній матч, але, сподіваюся, результат буде позитивним для «Динамо».

P.S. Ми поцікавились у екс-захисника "біло-синіх», чим він зараз зайнятий і чи пов'язана його діяльність з футболом. Як повідомив Владислав, зараз він обіймає посаду віце-президента запорізького «Металурга». В обов'язки дев'ятикратного чемпіона країни входить ознайомлення нових власників клубу і президента з усіма тонкощами цього виду спорту.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер