Владислав ВАЩУК: «Поставлю на перемогу «Динамо» з рахунком 1:0»

Владислав ВАЩУК: «Поставлю на перемогу «Динамо» з рахунком 1:0»

- Місяць «біло-сині» готувалися до другої частини сезону, зокрема, до матчів із «Бордо», в Іспанії. На ваш погляд, в якому стані футболісти та чого від них чекати?

- Очікувати варто лише перемоги! Тим паче, ми граємо в Києві. Упевнений, настрій у хлопців гарний, підготувалися вони чудово. Залишається продемонструвати свої найкращі якості на футбольному полі. Я, в свою чергу, також буду на стадіоні та з радістю буду спостерігати за їхніми діями.

- «Бордо», в якого зараз чемпіонат країни в самому розпалі, буде простіше?

- Так, вони зараз на ходу, в ігровому тонусі. Звичайно, «Динамо» складніше, але якщо буде бажання, то все можна подолати. До того ж не варто забувати, що в Україні весняні поля, так би мовити, із сюрпризом. Хто краще фізично готовий, той і проявить себе.

- Взимку в обороні «Динамо» з'явилися відразу два нових виконавця: Селін та Віда. Скільки вам, коли були футболістом, потрібно було часу, щоб налагодити взаєморозуміння з новими партнерами та скільки буде потрібно гравцям зараз?

- Зізнатися, раніше в нас склад практично не змінювався, тому, напевно, вболівальники й запам'ятали ту оборону «Динамо». Всі хлопці є професіоналами своєї справи, швидко звикають один до одного. Тим паче всі працювали на зборах, де були як позитивні, так і негативні моменти. Ви знаєте, можна тренуватися скільки завгодно, але все покаже гра.

- «Бордо», у свою чергу, надійно грає саме в обороні. Чи до снаги атаці «Динамо», за відсутності Ідейє, створити небезпеку біля чужих воріт?

- Чому ні? Вони же тренувалися та грали без Ідейє. Футбол непередбачуваний. Сьогодні всі вважають лідером одну команду, а після матчу говорять про рівну боротьбу. Свого часу говорили, що «Барселона» має «порвати» «Динамо» буквально на шматочки, а сталося, що ми виграли 4:0.

- Що або хто може стати ключовим фактором у даному протистоянні?

- Настрій команди на гру. Не можна розслаблятися ані на секунду і, як ми вже казали, важливо чітко та безпомилково зіграти в обороні. А в атаці, я впевнений, хлопці досягнуть успіху. На перший план, безперечно, виходять командні дії, а не індивідуальні.

- Ваш прогноз на матч?

- Поставлю на перемогу «Динамо» з рахунком 1:0. І, звичайно ж, на успіх нашого клубу в двоматчевому протистоянні!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер