Владислав Ващук: «Шахтар» нічим не здивував»

Владислав Ващук: «Шахтар» нічим не здивував»
Матч проти «Шахтаря» виявився для динамівців досить напруженим. Але закінчилось усе досить мирно, а саме – нічиєю. Своїми враженнями про поєдинок із «гірняками» поділився ветеран команди Владислав Ващук, давши інтерв'ю офіційному клубному сайту.

- Владиславе, які враження від матчу з «Шахтарем»? 
- Вважаю, що відіграли нормально. Як на мене, не було тієї «напряги», яка спостерігалась у минулому чемпіонаті. Гра проходила в цікавій боротьбі, обидві команди мали шанс перемогти, але все обійшлось нічиєю, достатньо прийнятною для нас.

- Нічийний результат – справедливий?
- Не можна говорити про справедливість результату. Це футбол, і будь-яка, навіть найдріб'язковіша причина може вплинути на результат. Тому результат завжди вважається закономірним.

- «Шахтар» чимось здивував?
- Абсолютно нічим. Ті ж короткі стінки, той же акцент на контролі м'яча, активне використання флангів. Але ми практично впорались із їхніми атаками, за винятком однієї, із прикрим рикошетом та попаданням м'яча в поперечину.

- Наскільки «Динамо» готове до сезону?
- Думаю, відсотків на 80. Але цей процент збільшуватиметься від гри до гри. Достатньо блоку із п'яти матчів, щоб наблизитись до оптимальної форми. Тобто, до старту Ліги чемпіонів підійдемо добре озброєними.

- Після матчу в Донецьку у пресі пройшлась думка, що останнім часом «Динамо» проти «Шахтаря» грає виключно на контратаках. Згідні з цим твердженням?
- Я би так не сказав. Десь ми віддаємо ініціативу супернику, десь беремо гру під свій контроль. Практично неможливо провести весь поєдинок проти сильного суперника на одному диханні, постійно його пресингуючи. Тому і даємо собі такі невеликі «перепочинки»


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер