Владислав Ващук знову в «Динамо”

Владислав Ващук знову в «Динамо”

Сьогодні президент ФК „Динамо” (Київ) Ігор Суркіс прийняв у своєму офісі футболіста Владислава Ващука – за його проханням. У ході бесіди екс-динамівець висловив бажання знову одягти форму рідного для нього клубу і захищати біло-сині кольори.

Аргументів 30-річного оборонця на користь цього виявилось достатньо, щоб Ігор Суркіс прийняв рішення про укладання з Владиславом Ващуком контракту за формулою „2+1”.

Своє рішення президент ФК „Динамо” (Київ) прокоментував так:

- За більш ніж дворічну відсутність Владислав змінив футболки двох клубів. Увесь цей час ми слідкували за його футбольною траєкторією, яку суперуспішною і, тим паче, зірковою назвати важко. Але ми усі знаємо, що навіть негативний досвід може мати свої позитивні наслідки. На мій погляд, це якраз випадок Ващука. Влад повернувся – не побоюся сказати додому! – повен бажання слугувати клубові, який його багато років тому вивів у футбольні люди. Оскільки Ващук весь цей час залишався в полі нашого зору, ми маємо реальну уяву щодо його фізичних кондицій та ігрового потенціалу. Про мотивацію я вже казав. З нею, схоже, теж все гаразд. Усе це і переконало нас прийняти таке рішення. Впевнений, що у виграші від нього будуть і команда і сам футболіст.

Владислав Ващук
Оборонець
Народився 02.01.1975
Зріст 180
Вага 72

Вихованець ДЮСШ "Динамо"
Виступав за ЦСК ЗСУ (Київ), "Динамо" (Київ), "Спартак" (Москва), "Чорноморець" (Одеса)
Гравець збірної України

За "Динамо" у вищій лізі чемпіонатів України провів 199 матчів, забив 8 м”ячів
В єврокубках за "Динамо" провів 59 матчів, забив 3 м”яча
У розіграшах Кубка України за "Динамо" провів 24 матчі, забив 1 м”яч

Чемпіон України 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001
Володар Кубка України 1996, 1998, 1999, 2000

Прес-служба ФК Динамо Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер