Владислав ВАЩУК: «Ці гравці заслуговують того, щоб зібрався повний стадіон»

Владислав ВАЩУК: «Ці гравці заслуговують того, щоб зібрався повний стадіон»

Про те, якими вони йому запам'яталися, Владислав розповів напередодні матчу:

- Белькевич був душею команди. Це був чоловік, який міг із закритими очима віддати пас, який відчував гру, який міг підказати партнерам, як правильно діяти. Він знав багато речей вже наперед.

Андрюха Гусін - життєрадісна, сімейна людина. Він давно любив швидкість, любив швидко їздити на машині. Багато часу проводив із родиною, багато возився з дітьми.

Андрій Михайлович Баль був дуже мудрою людиною. Якщо якісь знайомі, ті ж футболісти, сварилися між собою, він міг зібрати їх у себе вдома, і вони знаходили спільну мову. Тобто він умів примирити, своїми мудрими словами, жартами умів розгладити якісь непорозуміння між людьми.

- Чого очікуєте від завтрашнього Матчу пам'яті?

- Я очікую, що буде повний стадіон, адже це матч пам'яті видатних людей. Не думав, що таке може статися. Ще два місяці тому не міг собі уявити, що буду виходити на поле з такого приводу. Просто збиратися на благодійні матчі, патріотичні, пов'язані з Україною, з якимись вшануваннями – це одне. А тут інший матч. Мені, як і всім хлопцям, у першу чергу хочеться, щоб був повний стадіон, і всі оплески, які прозвучать під час гри, були адресовані тим хлопцям, які пішли від нас.

- Чи стало для вас несподіванкою, що свою згоду зіграти дали всі запрошені, і завтра на Матчі пам'яті збереться такий зірковий склад?

- Гадаю, що несподіванки в цьому немає. Звичайно, всі погодилися, приїхали. Всі ці троє людей грали на найвищому рівні і багато досягли в житті. Сподіваюся, що завтра стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського збере аншлаг. Ці динамівці, які нас покинули, заслуговують на це.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер