Владислав Ващук: «Чекаю на рішення Сьоміна»

Владислав Ващук: «Чекаю на рішення Сьоміна»

Віце-капітан «Динамо» Владислав Ващук провів минулого сезону в чемпіонаті України 17 матчів. Восени 33-річний футболіст виступав переважно на позиції центрального захисника, а навесні, за Юрія Сьоміна, виходив у центрі півзахисту. По завершенні сезону у Влада закінчився контракт із «Динамо». Цікаво було довідатись про плани на майбутнє одного з найдосвідченіших гравців нинішнього складу команди.

- Незадовго до останнього матчу чемпіонату України у мене відбулася розмова з Юрієм Сьоміним, - розповідає Влад. – Юрій Павлович сказав, що йому потрібен час для роздумів, щоб визначитись із моїм майбутнім у «Динамо». Ми виходимо з відпустки 10- червня. Цього дня, думаю, і довідаюсь про рішення тренера.

- Із президентом клубу Ігорем Михайловичем була розмова з приводу подовження контракту?

- Так. Ігор Михайлович сказав, що керуватимемось рішенням Сьоміна. Формально старий контракт у мене закінчується у липні, але з майбутнім, напевно, визначусь за місяць раніше.

- Окрім «Динамо» у вас є інші варіанти подовження кар’єри?

- Говорити на цю тему зараз не хотілося б. Впродовж сезону, та й усієї кар’єри загалом, я робив усе можливе, щоб бути корисним своєму клубу. При всіх інших варіантів я, без сумніву, віддам перевагу «Динамо».

- Чим займаєтесь під час відпустки?

- Зараз (розмова відбулась у середу ввечері, - прим. ред.) перебуваю у Москві. Приїхав на фінал Ліги чемпіонів.

- Шевченко запросив?

- Ні відгукнувся на пропозицію керівника «Поверхности» Віктора Самойленка подивитись цей цікавий матч.

- У теплі краї не збираєтесь?

- Зараз інші клопоти. Доньці нещодавно місяць виповнився, краще побути вдома. Можливо, на кілька днів відвезу сина на море, в Одесу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер