Владислав Зайчук: «Усі чудово розуміють, хто до нас приїжджає»

Владислав Зайчук: «Усі чудово розуміють, хто до нас приїжджає»

- Як проходить підготовка до матчу з прем’єр-ліговим «Динамо»?

- Підготовка проходить не так, як заплановано, бо погода вносить свої корективи та не дозволяє проводити тренувальний процес у повному обсязі. Тому доводиться обирати з того, що маємо: ліс, спортзал, тренажерний зал – це вже тренерський штаб вирішує, як і де проводити тренування та як підводити команду до гри.

- Що дав команді контрольний матч із ФК «Полтава»?

- Після останньої гри нам дали три вихідних дні, тому цей матч привів гравців у тонус після великої перерви. Гравці, які довго не грали, також отримали своєрідну практику. Вважаю, що й тренерський штаб зробив певні висновки, переглянувши цю гру.

- Як самопочуття гравців команди, ніхто не випаде зі складу через травми?

- До гри ще достатньо багато часу, тому погодні умови можуть і сюди внести свої корективи, маю на увазі застуду та віруси. Будемо сподіватися, що такого нічого не станеться. На даний момент усі хлопці в чудовій спортивній формі, травмованих немає.

- Ти єдиний гравець, який брав участь у грі з «Динамо» (Київ) у складі «Нафтовик-Укрнафти» у Вищій лізі, цей факт дає тобі якийсь пріоритет перед майбутньою грою?

- Та ні, нічого такого, усі самі чудово розуміють, хто до нас приїжджає, тому особливо нікого налаштовувати не потрібно. Усі знають, що це остання гра в цьому сезоні, тому на останній «бій» усі вийдуть та будуть викладатися по повній, незважаючи на погоду.

- Чого чекати вболівальникам від матчу з киянами?

- Погода робить свої корективи, тому може статися так, що красивого футболу не буде. Все буде залежати від стану футбольного газону, вболівальники побачать футбол, який дозволить показати погода. Але однозначно буде боротьба й команда зробить усе можливе, щоб уболівальники залишили стадіон з хорошим настроєм.

www.fcnaftovyk.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер