Владиславу Дубінчаку – 25! Вітаємо!

Владиславу Дубінчаку – 25! Вітаємо!

Сьогодні особливий день для захисника київського «Динамо» Владислава Дубінчака. 1-го липня він відзначає День народження, йому виповнюється 25 років.

Владислав народився в смт. Томашпіль, що у Вінницькій області. Там же починав займатися футболом. У чемпіонаті України серед дитячих команд виступав за BRW-ВІК із Володимир-Волинського (Волинська область), а в 2014 році юний футболіст переїхав до Києва, отримавши пропозицію від столичного «Динамо». Причому новачок настільки вразив тренерів, що у 16-річному віці він уже дебютував у юнацькій команді.

Владислав належить до золотого покоління талановитих динамівців, які були чемпіонами України на юнацькому та молодіжному рівні, а також яскраво проявили себе у Юнацькій Лізі УЄФА.

Перейшовши до дорослого футболу, молодий захисник вирішив не чекати свого шансу в першій команді «Динамо», а пішов в оренду. Спершу – до київського «Арсеналу», потім – до львівських «Карпат». Та найкраще себе проявив Влад у складі «Дніпра-1», після чого повернувся до «Динамо».

Минулого сезону Владислав взяв участь у 18 матчах чемпіонату України.

Бажаємо іменинику міцного здоров’я, щастя, миру в нашій країні, добробуту, та здійснення мрій. Успіхів у футбольній кар’єрі, нових досягнень та звершень разом із «Динамо», а також удачі у всіх починаннях. А насамперед, звичайно ж, – якнайшвидшого завершення війни та повернення до звичного життя.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер