Владиславу Кабаєву - 28! Вітаємо!

Владиславу Кабаєву - 28! Вітаємо!

Сьогодні свій 28-й День народження святкує вінгер київського «Динамо» Владислав Кабаєв.

Народився Кабаєв 1 вересня 1995 року в Одесі, займатися футболом почав у СДЮШОР «Чорноморець». У дитячому футболі йому вдалося проявити себе настільки яскраво, що у 15-річному віці був підписаний професіональний контракт із рідним клубом.

На дорослому рівні Кабаєв дебютував 23 червня 2011 року в матчі другої вітчизняної ліги між «Чорноморцем-2» та «Єдністю» з Плисок, що на Чернігівщині. А у вересні того ж року він був переведений до молодіжної команди «моряків», де відразу став одним з основних виконавців.

З початком 2015 року, коли «Чорноморець» залишили досвідчені футболісти та тренер Роман Григорчук, Владислав, попри молодий вік, став основним гравцем та лідером команди.

Влітку 2017 року Владислав залишив рідне місто та перейшов до «Зорі», де вийшов на новий рівень, адже луганчани стабільно боролися за потрапляння до призерів у чемпіонаті України та виступали в єврокубках.

Рік тому Кабаєв підписав контракт з нашим клубом.

Бажаємо Владиславу міцного здоровʼя, перемог та трофеїв у складі «Динамо», а також головної Перемоги нашої країни у боротьбі за незалежність.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер