Владиславу Кабаєву – 29! Вітаємо!

Владиславу Кабаєву – 29! Вітаємо!

Сьогодні свій 29-й День народження святкує вінгер київського «Динамо» Владислав Кабаєв.

Народився Кабаєв 1 вересня 1995 року в Одесі, займатися футболом почав у СДЮШОР «Чорноморець». У дитячому футболі йому вдалося проявити себе настільки яскраво, що у 15-річному віці був підписаний професіональний контракт із рідним клубом.

На дорослому рівні Кабаєв дебютував 23 червня 2011 року в матчі другої вітчизняної ліги між «Чорноморцем-2» та «Єдністю» з Плисок, що на Чернігівщині. А у вересні того ж року він був переведений до молодіжної команди «моряків», де відразу став одним з основних виконавців.

Влітку 2017 року Владислав залишив рідне місто та перейшов до «Зорі», де вийшов на новий рівень, адже луганчани стабільно боролися за потрапляння до призерів у чемпіонаті України та виступали в єврокубках. Два роки тому Кабаєв підписав контракт із нашим клубом, і за цей час своєю наполегливою працею та бажанням вдосконалювати свої футбольні якості заслужив на місце в основному складі гранда вітчизняного футболу, а також дебютний виклик до національної збірної України на найближчі матчі, що «жовто-сині» проведуть у рамках Ліги Націй.

У цей святковий день бажаємо Владиславу міцного здоровʼя, сімейного благополуччя, досягати поставлених перед собою цілей, перемог на футбольному полі у складі «Динамо» та збірної України, а також головної Перемоги нашої Неньки у боротьбі за мир та незалежність.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер