Владиславу Ванату – 22! Вітаємо!

Владиславу Ванату – 22! Вітаємо!

Сьогодні свій День народження святкує форвард київського «Динамо» Владислав Ванат.

Владислав народився у місті Кам'янець-Подільський. Вихованець ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського, за яку грав із 2015 по 2019 рік у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України.

У сезоні 2020/21 Владислав встановив рекорд молодіжної першості за кількістю голів, забитих протягом одного сезону – 26 у 25-ти матчах, після чого ФК «Динамо» Київ підписав із молодим нападником новий довгостроковий контракт. А 9 травня 2021 року Ванат дебютував за першу команду «біло-синіх».

За останні два роки Ванат став важливим гравцем основного складу, демонструючи постійний прогрес. Владислав вміло проявляє свої бомбардирські таланти, демонструючи хорошу результативність. У минулому сезоні він став кращим бомбардиром команди в УПЛ, забивши 12 м’ячів, а в поточному лідирує в бомбардирському рейтингу всього чемпіонату, маючи в своєму активі вже 7 голів.

Протягом 2023 року Владислава неодноразово визнавали найкращим гравцем матчів, він отримував титул гравця місяця в «Динамо» та гравця місяця в УПЛ. А днями вболівальники «Динамо» обрали Ваната найкращим гравцем «Динамо» за підсумками всього року.

Вітаємо Владислава з Днем народження, бажаємо здоров’я, удачі та ще більше яскравих та результативних матчів, які принесуть нові перемоги та досягнення разом із «Динамо»! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер