Увага на найголовнішому

Увага на найголовнішому

Перемога в чемпіонаті України стала головним завданням для «Динамо» в нинішньому сезоні. Після невдачі в Кубку України та примарних шансів на продовження участі в Лізі Європи, динамівці отримали хорошу можливість сконцентрувати всі свої сили та увагу на головному футбольному турнірі країни.

На підготовку до гри з «Металургом» у гравців «Динамо» на «все про все» залишалося три дні. У п’ятницю, повернувшись зі Сток-он-Трента, футболісти пройшли відновлювальні процедури, а в суботу та неділю провели повноцінні тренування. Нагадаємо, у звітній зустрічі через дискваліфікацію не зіграють лідери атаки «Динамо» - Олександр Алієв та Артем Мілевський.

У неділю у тренуванні взяли участь два воротарі та шістнадцять польових гравців. До матчу готується Денис Гармаш, який не грав проти «Сток Сіті», а також Айїла Юссуф, який отримав у поєдинку з англійцями сильний удар по голові. На щастя, зі здоров’ям у нігерійського захисника все гаразд. Як і раніше відсутній Дуду, який за сімейними обставинами залишив розташування колективу.

У неділю ввечері провів у Києві передматчеве тренування «Металург». Володимир Пятенко задіяв у ньому двадцять гравців. Гості, судячи з усього, залишилися задоволеними якістю газону на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, на якому в понеділок мають намір дати бій господарям. До слова, у нинішньому чемпіонаті України «Металург» є однією з чотирьох команд, які спромоглися відібрати очки в «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер