«Динамо» – «Стяуа». Час регламентних пресс-конференцій та тренувань

«Динамо» – «Стяуа». Час регламентних пресс-конференцій та тренувань

У середу, 1-го жовтня 2014 р., напередодні матчу групового турніру Ліги Європи сезону 2014/15 між командами ФК «Динамо» (Київ) та «Стяуа» (Бухарест), у конференц-залі тренувальної бази ФК «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі о 17:15 відбудеться прес-конференція головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Сергія Реброва та гравця команди.

О 17:45 розпочнеться відкрите тренування команди (для ЗМІ перші 15 хвилин).

Пресс-конференція головного тренера команди «Стяуа» Костянтина Гилке та гравця команди розпочнеться о 19:00 у середу, 1-го жовтня, у конференц-залі НСК «Олімпійський» (вхід – западні ворота 5). А о 19:30 розпочнеться відкрите тренування команди (для ЗМІ перші 15 хвилин).

У середу, 1-го жовтня, в конференц-залі стадіону «Динамо» імені В.Лобановського, із 15:00 до 16:15 буде проводитися видача акредитаційних  карток на матч ФК «Динамо» (Київ) – «Стяуа» (Бухарест).

Нагадуємо, що прийом заявок на акредитацію завершується 1-го жовтня о 12:00. Заявки просимо надсилати на e-mail: bbuliga@ukr.net.

Від стадіону «Динамо» ім. В.Лобановського о 16:30 буде відправлено автобус для журналістів на тренувальну базу ФК «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі.

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер