До уваги представників ЗМІ!

До уваги представників ЗМІ!

Шановні колеги!

Нагадуємо, що прийом заявок на акредитацію на матч 1/4 Ліги Європи сезону 2010/2011 рр. ФК «Динамо» (Київ) – «Брага» (Португалія), який відбудеться 7-го квітня ц.р. на стадіоні «Динамо» ім. В.Лобановського, закінчується у вівторок, 5-го квітня, ц.р о 10-00.

У середу, 6-го квітня, з 15-30 до 16-15 в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В.Лобановського буде проводитись видача акредитаційних карток згідно з надісланими заявками.

Прес-конференція головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Юрія Сьоміна та одного з гравців команди розпочнеться 6-го квітня о 17-00 у конференц-залі тренувальної бази ФК «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі. А о 17-30 розпочнеться відкрите тренування команди (відкриті для ЗМІ перші 15 хвилин).

Від стадіону «Динамо» ім. В.Лобановського о 16-20 на тренувальну базу ФК «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі відправиться автобус для журналістів.

Прес-конференція головного тренера «Браги» та одного з гравців команди розпочнеться о 19-30 в середу, 6-го квітня, в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В.Лобановського. А о 20-00 розпочнеться відкрите тренування команди (відкриті для ЗМІ перші 15 хвилин)

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер